Despre ScopTop

Web Design

S.C. SCOPTOP S.R.L. este o firmă de web design din București, România care oferă servicii de creare, realizare și administrare a siteurilor web pentru societăți comerciale, PFA-uri , ONG-uri și persoane fizice. Dezvoltăm o gamă variată de site-uri web: magazine online, portaluri, siteuri de prezentare, bloguri, forumuri, comunități online etc. Vă invităm să vedeți o parte din realizările noastre în această secțiune: PORTOFOLIU.

Putem să vă realizăm site-ul exact aşa cum vreți dvs. să arate, să îl facem similar cu un alt site care vă place sau să alegeți un model din stocul nostru.

După realizarea site-ului, veți putea adăuga sau modifica şi singur articole pe acesta, fără a avea cunoştinţe de programare (sistem modern de administrare a conţinutului).

Alegând serviciile de web design oferite de ScopTop, veți avea un web site orientat spre funcţionalitate, care încântă vizitatorii, se încarcă rapid, cu meniu de navigare prin secţiuni, motor de căutare în articole, comentarii, forum de discuţii şi orice alte funcţionalităţi mai doriți.

Optimizare SEO - Google și alte motoare de căutare

Pe lângă web design, firma noastră este specializată și în optimizarea site-urilor web pentru motoarele de căutare, putând să vă ofere consultanța și serviciile necesare pentru poziționarea paginii dvs. cât mai sus în Google și alte motoare de căutare (Bing, Yahoo etc.).

Majoritatea site-urilor din portofoliul nostru au beneficiat, pe lângă web design, și de servicii SEO, cu rezultate remarcabile. Calitatea optimizării SEO este reflectată de numărul de vizitatori veniți pe un site din motoarele de căutare. Pentru câteva exemple de site-uri optimizate de ScopTop și rezultatele obținute, vedeți tabelul de mai jos.

Folosim doar tehnici de optimizare SEO "white-hat" care nu atrag penalizări din partea motoarelor de căutare.

Realizare de software/aplicații web la comandă

Dezvoltăm o gamă largă de programe software și aplicații web la comandă, în diferite limbaje de programare, în funcție de proiect și cerințele clientului (PHP, Javascript, C++, Assembly).

Putem realiza aplicațiile web ca programe de sine stătătoare, dar și ca module, pluginuri și componente pentru CMS-uri populare precum Wordpress, Joomla, Drupal, Open Cart, Magento etc.

Iată câteva exemple de aplicații pe care le putem realiza pentru dvs.: calculatoare de taxe și prețuri, programe de inserare automată a articolelor în baza de date a site-ului, aplicații de migrare a unui site web pe o altă platformă, forumuri etc.